Cykler

Kildemoes
Historien om Kildemoes starter helt tilbage i 1942. Dette var hårde tider for den 22-årige Børge Kildemoes, der prøvede at etablere sig indenfor iværksætterfeltet. Hr. Kildemoes havde en lille beskeden fabrik i hans kælder. Men selvom den var lille, var den også populær. Senere da Danmark var besat, og 2. verdenskrig var på sit højeste, kom der nye udfordringer for den unge iværksætter. Nu var det ikke længere pladsen i kælderen, der var problemet. Nu var det fremskafningen af de nødvendige materialer. Derfor måtte Børge Kildemoes bruge de midler, han nu engang havde. Dette gjorde at produktionen primært bestod af voksencykler, der blev tilpasset til børnecykler.
Det er på dette grundlag at cykel virksomheden Kildemoes kom til verden. Og der er godt nok løbet meget vand gennem åen siden. Kildemoes produktion er selvfølgelig flyttet til nogle større lokaler, for at kunne efterkomme deres efterspørgsel. Både i 2006 og 2008 blev Kildemoes kåret som Dansk Superbrand. Og i dag er Kildemoes danskernes mest foretrukne og bedst kendte cykelmærker. Med et bredt sortiment og nøje designet cykler, er der noget for en hver smag.

Centurion
Centurion er et meget kendt og populært cykel brand over hele verden. Med deres mange forskellige modeller er der en cykel til en hver smag. Det er alt fra city bike til Mountain Bike, så der er noget til et hvert behov. Med Centurions professionelle vejledning bliver det nemmere at finde cyklen til præcis dine transportbehov. Med deres effektive og kompromisløse design får du en cykel der kan holde til lidt af hvert, som samtidig er yderst moderne.

Raleigh
Raleigh er et af de ældste og førende cykel firmaer i verden. Historien om Raleigh starter helt tilbage i 1886, og dette er nok en af grundene til at Raleigh er et utroligt velkendt og anerkendt mærke. For mange danskere er Raleigh et synonym til kvalitetscykler af klassisk design. Hvis man køber en Raleigh ved man hvad man kan forvente. Man kan forvente et fantastisk design, god kvalitet og komfort, og en cykel der både stå imod alt vind og vejr. Raleigh designer cykler der svare til de høje krav danskerne har. Cykler der gør det nemmere for den almindelige dansker at transporterer rundt i en ellers hektisk hverdag. Raleigh har en lang række forskellig cykler, som garanteret matcher dit transportbehov.

Elcykler

Der findes mange forskellige elcykler. Der er elcykler i mange forskellige designs og stile. Der er virkelig noget for en hver smag. Selvfølgelig ligger disse også i et bredt prisleje, men man får til gengæld meget for pengene. Elcykler er en kæmpe hjælp, hvis man har lidt besvær med at cykle, eller hvis vejen til arbejde bare er ulidelig bakket. Elcykler er især en hjælp til ældre, som ikke længere har så mange kræfter, men man skal huske, at elcykler ikke er ligesom knallerter. De gør ikke alt arbejde for en, men de gør det nemmere og hjælper en godt på vej, samtidig med at man stadig får noget træning.

Børnecykler

Vores børn er det vigtigste i verden, og vi vil gøre alt for at de har det godt, sjovt og trygt. Derfor er det rigtig vigtigt at sikkerheden omkring deres udstyr er i orden. Derfor har alle børnecykler været igennem de fornødne tjek, så du kan være sikker på, at dit barn er sikkert. Der findes mange forskellige børnecykler. Trehjulede, cykler i alle størrelse og cykler med støttehjul. Derudover fås børnecykler i de vildeste designs. Du kan få en helt lyserød cykel med blomster og en yndig blomster kurv til din lille pige. Men du kan også få super sej racercykel til din dreng, som vil gøre alle de andre drenge på vejen bare en smule misundelige.