Smykker

Aagaard – A World of Jewellery
Aagaard er et dansk smykke firma, der har eksisteret siden 1946. På meget kort tid voksede Aagaard fra at være en kollektion, der kunne være i en cigaræske, til at være en af de førende leverandør i Skandinavien af smykker. Aagaards passion for smykker går helt ind i hjerte og sjæl. De vil hjælpe dig med at understrege din personlighed og forevige dine største øjeblikke gennem et tidsløst og smukt design. Aagaards smykker er skabt af de bedste materialer og unikt designet, hvilket giver dig højkvalitetssmykker, som er noget ganske specielt.

Spinning Jewelry
Spinning er efterhånden at smykkemærke, som stort set alle kvinder kender. Det er nemlig et synonym med kombinationssmykker. Kombinationssmykker giver enhver kvinde muligheden for at designe sit helt eget unikke smykke. Spinning Jewelry ville gøre unikke smykker til hvermandseje ved hjælp af rimelige priser. Dette betyder dog ikke at smykkerne er af mindre god kvalitet end andre smykker. Spinning Jewelry sørger for at bruge de bedste materialer, så dine kombinationssmykker kan holde længe. Dette gælder både for ringe, øreringe, halskæder, armbånd mm.

Taani Linn
Taani Linn indgår i et tæt samarbejde med forskellige kunstner. Alle kunstnerne har en uddannelse fra et internationalt anerkendt kunstakademi eller designerskole. For Taani Linn er det, det kunstneriske udtryk der er det vigtigste. Udtrykket i smykkerne er rustikt, men samtidig klassisk, hvilket giver smykkerne kant og personlighed…

Louise Kragh
Louise Kragh er et dansk smykkefirma, der har eksisteret siden 2004. Louise Kraghs smykker er dog ikke ligesom andre smykker. De er alle håndlavet, og lavet af porcelæn. Med tiden vil det virke som om at porcelænet krakelerer, men dette bringer bare smykkets naturlige skønhed og præg frem. At alle smykkerne er håndlavet gør også, at ingen af smykkerne er ens, så du får dit helt eget unikke smykke.

Heiring
Heiring er et unikt dansk smykkefirma, der blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring. Ideen blev udviklet i et lille værksted i Randers, og smykkerne blev hurtigt yderst populære. Heiring kan nemlig noget som ikke så mange andre smykkeproducenter kan. De kan nemlig skabe et helt unikt og personligt smykke, som er håndlavet og derfor har en fantastisk historie. Dette sikre også dig, at der ikke er to ens smykker.

Kazuri
Kazuri er et meget specielt smykkefirma, der ligger inde i Afrikas flotte natur. Kvinden bag smykkerne hedder Lady Susan Wood, som startede arbejdet sammen med to kvinder fra lokal området. Smykkerne består af de fineste håndlavede og håndmalede perler, som gør et hvert smykke helt unikt.

Birdie
By Birdie er et dansk smykke-og designfirma. By Birdie er kendt for deres helt unikke smykker, der er prydet med det smukkeste guld, sølv, diamanter og ædelsten. Hvert smykke er noget for sig, og der er ikke et ens smykke. Alle smykkerne bliver nemlig håndlavet i Indien, hvilket også sikre dig smykker af meget høj kvalitet.

Needs Jewellery
Needs Jewellery eventyr begynder i det farverige og fantastiske Indien. Her har skaberen, Marianne Gammelgaard, indgået et tæt samarbejde med nogle små indiske værksteder. Smykkerne er lavet af de bedste materialer, og skabt af et helt unikt design. Et design der både er yderst feminint, men som samtidig også bære et stort præg af den indiske kultur og stil.