Rideudstyr

Absorbine

Absorbine har mere end i et århundred hjulpet hesteejere og heste verden over. Absorbine kom til verden, da ægteparret Wilbur F. Young og Mary Ida blev nødt til at tage sig mere af deres heste end de lige havde regnet med. Derfor producerede ægteparret nogle forskellige pleje produkter til hesten, som skal gøre det nemmere for hesteejeren at passe ordenligt på den. Det kan være salve mod ømme muskler og andre smerter, beskyttelse mod bidende insekter, pleje til deres hove eller til hesten pels, så den kommer til at se helt fantastisk. En ting er sikkert; Absorbine vil i mange år fremad stadig hjælpe heste og deres ejere til et bedre og nemmer liv.

Airowear

Airowear har eksisteret siden 1985, og går kun op i en ting; din sikkerhed, når du rider. Derfor producere Airowear beskyttelse til mænd, kvinder og børn. Dog adskiller deres body protectors sig fra så mange andre mærkers. De faconsyer beskyttelsen, da de ved hvor vigtigt det er, at det har den perfekte pasform, så du kan føle dig godt tilpas og komfortabel. Derudover går Airowear’s produkter gennem en masse tjek, for at sikre at produkterne kan gå igennem de formelle sikkerhedskrav, så du får den bedste beskyttelse, når du er ude at ride.

Animo

Animo designer eksklusivt sportstøj til entusiaster og professionelle. De er især kendt for deres eksklusive ride tøj. Alt tøjet er fremstillet og designet i det skønne Italien, og Animo’s hovedfokus er stil(udseende), pasform og komfort. Animo’s mest kendte produkter og deres kendetegn er deres fantastiske ridebukser, lækre stævnejakker og utrolige softshell ridejakker.

Anna Scarpati

Anna Scarpati designer noget meget specielt designertøj, rideudstyr og accessories, nemlig til ridekonkurrencer, såsom spring og dressur. Hvert år laver Anna Scarpati en ny kollektioner, som følger de nyeste stile og tendenser, men som også indeholder de nyeste teknologier. Alle deres poloer, hætter, tasker og sadelpude er håndlavet i Italien, for at give dig det bedste produkter, til når du er fokuseret på konkurrencer.

Antarés

Antarés blev grundlagt i 2000 af 5 franske professionelle ryttere. Antarés idé var at skabe nogle fantastiske sadler, der lever op til både kvalitet, sikkerhed og den komfort enhver rytter og hest fortjener. Deres sadler er blevet yderst populære og det er der en grund til. Antarés team laver alle sadlerne i hånden, og kan på den måde tjekke, at alt forløber som det skal, så du får en helt fantastisk sadel.

Ariat

Ariat blev grundlagt i 1993 for at producere nogle helt fantastiske western og English ridestøvler og tøj. English er det helt klassiske ridetøj og støvler, som ofte ses brugt i konkurrencesport. Western stilen er det vi ser i gamle westernfilm, med farver, mønstrer og masser af knald på. Ariat laver noget til enhver smag og af rigtig høj kvalitet, for de ved hvor vigtig både komforten, stilen og sikkerheden er.

Back on Track

Back on Track er en svensk virksomhed, der fremstiller led- og muskelbeskyttelse til dyr, deriblandt til heste. Det er fremstillet af keramisk tekstil, som tillader at reflektere kropsvarme i form af infrarødstråling. Denne energiform kan mindske spændingerne i musklerne og forøger blodcirkulationen, så hestene (dyrene) kan kommer sig hurtigere ovenpå en skade.