Bilmærker

Volvo
Volvo Car Corporation blev grundlagt i Gøteborg af Gustaf Larson og Assar Gabrielsson, og den første Volvo rullede af samlebåndet i 1927. Volvo har i løbet af årerne udviklet sig til at være et yderst populært bilmærke. Dette er der selvfølgelig nogle helt bestemte grunde til. Ved at vælge Volvo får du uanede muligheder. Modelsortimentet indeholder biler for en hver smag. De producere små biler til bykørsel. Comfy biler til de længere ture, og ikke mindst super luksuriøse biler, hvor der ikke er sparet på noget. Volvo bilerne har et karakteristisk skandinavisk design, dog med helt skarpe linjer og klasse. En Volvo motor er en motor, der duer. Den giver dig muligheden for at accelerere hurtigere uden at den vil brokke sig. Udover alle disse lækre ting, har en Volvo noget super komfortabelt tilbehør, såsom ergonomiske sæder, læder og tekstil indtræk samt at sikkerheden er i top.

Volkswagen
Volkswagen (VW) har eksisteret i stort set hele det tyvende århundrede. Det var dog først i 1945 efter nazismen fald, at VW kom til sin ret. Hurtigt producerede VW over halvdelen af de passagerbiler, der blev produceret i Vesttyskland. Udover person biler producere VW også lastbiler og varevogne. I dag er Volkswagen et synonym med kvalitetsbiler, lige meget hvilken model, der er tale om. VW har lavet mange epokegørende biler, såsom boblen, passaten, golfen og ikke mindst den nye Up. Volkswagen group er en af de mest innovative virksomheder, og derfor har VW’s biler altid det nyeste udstyr. Udover de velkendte VW biler, går Skoda, Bugatti, Audi, Seat, Bentley og Lamborghini er alle sammen en del af Volkswagen Group, og dette siger lidt om, hvor stor og succesfuld VW er.

Ford
Ford er en Nordamerikansk bilfabrikant, der blev grundlagt i 1903 af Henry Ford. I øjeblikket er er Ford den tredje største bilfabrikant på det amerikanske marked og den anden i Europa. Ford er en bil af rigtig god kvalitet og komfort. Det er en bil, som du vil blive rigtig glad for. DU kan få mange forskellige modeller; varevogne, små biler, luksuriøse biler og rigtig praktiske biler. Faktisk er Ford så populær, at de for efterhånden mange år siden, fik en officiel fangruppe. Ford mondeo er gennem de mange blevet et symbol på pålidelighed og kvalitetsbiler.

BMW
BMW står for Bayerische Motoren Werke, og som du sikkert kan læse, er det en tysk bilfabrikant, som blev grundlagt i 1917. BMW’en er en bil for folk, der ved hvad de vil have. Det er en stilsikker bil af højeste kvalitet. BMW’en er en bil for folk, der elsker at forkæle dem selv i form af luksus. Den har god komfort, dynamik og den nyeste teknologi. En BMW er den perfekte bil til dem, der har råd til lidt mere end det gennemsnitlige, og som ikke har noget imod at skildre med sin status. Det er nemlig en bil, der viser at man har klasse og ikke spare på noget.

Honda
Honda er den næststørste bilfabrikant i Japan. Det blev grundlagt i 1959 af Soichiro Honda, deraf navnet. Ikke nok med at Honda producere biler, de producere også kvalitets motorcykler. Honda er en af de to bilfabrikanter, der har modtaget prisen Platinum Award for fabrikationskvalitet. Det er en af de flotteste priser man kan få indenfor det amerikanske marked. Honda repræsentere japanernes innovative tankegang. Hvert år bliver bilerne forbedret. Honda er en af de eneste, er havde sat et mål om at bilerne skulle udlede inder carbondioxid(CO2), og rent faktisk kom i mål. Det sikre dig, at din bil er meget miljøbevidst og på den måde kan du få den bedste bil på markedet.

Opel
Opel er en tysk bilfabrikant, som har eksisteret siden 1862. I starten producerede de dog symaskiner, derefter cykler og motorcykler. I 1898 kom bilen på banen, og dette må siges at være et smart træk. Opel bilen er en yderst populær bil, især for familier. Det er en praktisk bil med god plads til billige penge. En bil fra Opel er af god kvalitet. Den er pålidelig og ikke mindst stilede. Populariteten for Opel stiger hvert år ikke kun på grund af de ovennævnte ting. Opel går meget op i at gøre deres biler innovative, og sørge for at den har den nyeste teknologi.

Nissan
Nissan er en japansk bilproducent, der har eksisteret i mere end 80 år. Nissan går meget op i pålidelighed og perfektion – dette har været med til at Nissan så stor og populær. Uden disse to faktorer ville Nissan ikke være, der hvor de er i dag. Nissan tænker meget innovativt i måden de producere deres reservedele på. Dette gør, at du får de nyeste teknologier ind i din bil, så den kan det optimale, og alt hvad du forventer af den. Det innovative ses især i form af bilens sikkerhed, som er Nissan hovedpunkt. Du kan være helt tryg ved at købe en Nissan.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz’s historie som bilfabrikant går helt tilbage til 1871. Det er en moderne og fornyende tysk fabrikant. Virksomhedens designer stopper aldrig med at udvikle. Det gør at du får de mest eksklusive og innovative design, som kan fås på markedet. Mercedes er efterhånden blevet et varetegn på fantastisk design, lækkert image og en vis status. En Mercedes-Benz er en rigtig luksusbil. Den har lækkert interiør, god dynamik, og et design og motor, der siger spar to. Med en Mercedes viser, du en del af dig selv. Du viser, at du ved, hvad god stil er, og hvad du vil have, at du elsker lækkert design, og ikke mindst at du er noget.