Sandaler

Primigi
Primigi laver mange forskellige typer af sko, og deriblandt findes sandalkollektioner til børn også. Sålerne er specielt designet til at støtte børns fødder, så de efter en lang og aktiv dag ikke vil opleve gerne i form af vabler, gnavsår og anden irritation. Derudover er sålen også skridsikker, så børnene kan lege frit uden at du skal bekymre dig om at de glider. Primigi har designet sandalerne så det giver plads til fødderne og tæerne at ånde, så pusselankerne ikke bliver for varme. Sandalerne er designet således at de fleste lukkes og åbnes ved hjælp af velcro, hvilket gør at de små selv kan tage deres sko på og af uden forældrenes hjælp. Sandalerne fra Primigi er super komfortable for børnene, samt at forældrene kan være trygge ved at give deres børn disse sandaler på, da disse er specialdesignet til at passe børns fødder.

Billi Bi
Til sommer er det meget vigtig at have nogle sko, hvor ens fødder kan ånde, men som samtidig er utrolig komfortable. Her er sandaler fra Billi Bi et rigtig godt alternativ til rigtig lækre sandaler. Sandalerne fra Billi Bi har en rigtig stor slidstyrke, så det er sko, der kan holde i flere sæsoner. Derudover har sandalerne en fantastisk pasform, som gør at man undgår vabler, gnavsår og andre irritationer. Billi Bi designer selvfølgelig sandaler både til mænd og kvinder, og i mange forskellig former. Der er sandaler som passer til finere brug, hvor andre er helt oplagte til vandreture. Billi Bi designer altså sandaler til enhver smag af rigtig god kvalitet.

Caprice
Sandaler kan være rigtig mange ting. Der findes vandresandaler, hverdagssandler og ikke mindst fest- og gå-i-byen-sandaler. Den sidste slags sandaler er mærket Caprice eminente til at designe og producere. De designer sandaler der på samme tid er elegante, feminine og dejlig sommerlige. Ved hjælp fra en masse forskellige pynteredskaber, såsom spænder, remme, rosetter med mere, er med til at give sandalerne et yderst sofistikeret og yndefuldt look, som passer til de fleste stile. En sandal fra Caprice en sandal, som passer til kvinder, der ved, hvad de vil have, og som ikke er bange for at udtrykke deres personlige, feminine stil.

Gabor
Gabor har et stort udvalg af forskellige sandaler til kvinder. Nogle af modellerne egner sig perfekt til hjemmesko på de koldere dage. De designer derimod også nogle rigtig fine og yndefulde sandaler, som passer til ture på stranden, i byen, ja faktisk til enhver lejelighed. Et af hovedmålene for Gabor med sandalerne er, at dine fødder bliver glade. Det vil sige, at pasformen ved Gabor sandaler sidder lige i skabet, samtidig med at alle materialerne er af højeste kvalitets, så sandalerne kan holde i mere end en sæson.

Merrell
Merrell går meget op i det aktive menneske, og at alle deres produkter passer til sådan et menneske. Det vigtigste for Merrell er at deres produkter kan leve op til de krav brugeren har om at kunne begå sig i naturen uden af opleve nogle form for gener, hverken fysiske eller produktmæssige. Det er på denne baggrund, at Merrell har designet og skabt nogle helt igennem fantastisk sandaler. Hvis man skal på en vandretur, kan man vælge at bruge sandaler fra Merrell fremfor vandrestøvler, da Merrell sandaler har en virkelig god pasform, og en sål som gør det nemt at komme rundt i terrænet. Sandalerne kan selvfølgelig både fås til mænd, kvinder og børn, så det er bare med at vælge en model.

Tamaris
Tamaris har specialiseret sig til at designe sko kun til kvinder. Dette gør at skoene er yderst feminine og elegante, og dette gælder ikke mindst også for Tamaris sandaler. Tamaris designer et hav af forskellige sandaler. Man kan få klip-klap-lignende, hverdags- og festsandaler. Fælles for dem alle er, at de er af et fantastisk design samt materiale. Med de mange forskellige modeller af Tamaris sandaler findes der helt sikkert en model til enhver smag. Så det er bare med at tjekke Tamaris sandaler ud!

Vagabond
Vagabond er et meget højt profileret skomærke, og dette er med god grund. De designer nogle helt igennem fantastiske sko, støvler og sandaler både til mænd og kvinder. Et af kendetegnene ved Vagabond sandaler er den super gode kvalitet af materialerne, som er rigtig vigtigt for en ordentlig sandal. Hvis kvaliteten af materialer ikke er god, blive det også rigtig svært at få pasformen til at være perfekt, og dette er endnu et kendte ved Vagabond sandaler. Den gode pasform sikre dig mod at vabler og gnavsår, så dine fødder kan føle sig veltilpasse. Der findes mange forskellige sandal modeller til meget forskellige formål. Du kan finde Vagabond sandaler til en afslappet dag, til sightseeing på ferien eller bare lækre gå-i-byen sandaler. Der er noget til enhver smag til enhver lejelighed.

Imac
Imac har et stort mål med deres skoproduktion. Det er at skabe nogle fantastiske sko af fabelagtige materialer. Dette er deres sandaler et produkt af. Imac producerer nogle meget praktiske sandaler, som er ideelle som vandresko på ferier, hvis terrænet ikke er for voldsomt vel at mærke. Imac designer dog kun sko og sandaler til mænd, men dette gør at de har kunnet specialisere sig, så de har fundet den helt rigtig stil og design. En sandal fra Imac er en kvalitets sandal, som passer til de meste, og som aldrig går af mode.

Naturino
Naturino har i mange år gjort en dyd ud af at skabe mange forskellige børnesko, deriblandt sandaler. Formålet med Naturinos børnesandaler er, at de naturligt skal give børnenes fødder plads til at vokse uden at skoen klemmer nogen steder. Derudover har Naturino udviklet en ny teknologi, der gør sandalerne endnu bedre. Det bedste for et barn angående fødder er rent faktisk at gå i sand, da dette former sig fuldstændigt efter fodens form. Derfor bruger Naturino et materiale i sålen, som former jeg til barnets fod, og kan blive ved med at forme sig i takt med at foden vokser. Dette nok med at sandalerne er rigtig gode for børnenes fødder, fås de i nogle rigtig fine modeller, som både kan passe til hverdag og lidt finere brug.

Ricosta
Ricosta designer og producerer nogle fantastiske sko, sandaler mm. til børn. I et samarbejde med børnelæger, ortopæder og forældre har Ricosta designet nogle sandaler, som passer perfekt til børnenes fødder, hvor der er plads til at de kan vokse, men samtidig har en rigtig god pasform, så børnene ikke får gener i form af vabler, gnavsår og andet. At købe en sandal fra Ricosta vil gavne dine børns fødder rigtig meget.

Superfit
Superfit laver nogle, som navnet siger, sandaler som passer perfekt til en barnefod. Ved hjælp af nogle undersøgelser om børns fødder fra ortopæder og ørnelæger har Superfit sandaler, som støtter barnets fod på alle de rigtig måder. Derudover har en ny teknologi gjort sådan at barnets fødder hele tiden får luft, så huden kan ånde. Hvis der dog alligevel skulle samle sig lidt fugt vil dette blive absorberet af skoen, så barnet hele tiden har tørrer og varme fødder. Sandalerne kommer selvfølgelig i mange forskellige modeller, som båder er sjove, elegante og utrolig flotte. Der skal helt sikkert nok være en sandal , som dit barn gerne vil have.